Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1939, Újpesti rakpart, 13. kerület

További információk a képhez

1939, Újpesti rakpart. Háttérben a Pozsonyi úti református templom, még nem teljesen készen. A felitat a templom timpanonjában: SOLI DEO GLORIA, azaz EGYEDÜL ISTENÉ a DICSŐSÉG.
Remélem a kisfiú felismeri magát...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Újpesti rakpart, 1986-tól Kun Béla rakpart, 1902-től Újpesti rakpart, 1886-tól Felső Rakpart, 1928-ban Margit-rakpart
  • Forrás: Fortepan.hu (255097), ADOMÁNYOZÓ Ungváry Rudolf
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©