Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Szent Gellért tér, 11. kerület

További információk a képhez

1969. Szent Gellért tér.  Budapest by night ! Rendőrbódé, benne az irányító elvtárssal. Kockakövesen,(még a zebra is!) ahogy kell, világító csibilámpával és az ellenfényben alig látszó szovjet emlékművel, aminek a tetején ez esetben nem látszik a vöröscsillag, ami egyébként, mint tudjuk : arany színű. Na, de van itt még csemege, például a kör alakú köztéri virágtartó ! Ami talán leginkább felcsigázta a bigámat, az nem más, mint a kép közepén lévő villamos váró pavilon ! Ebben szívesen eltöltenék néhány (sok) pillanatot az akkoriban aktuális Nagy Ő-vel.
(Most ...az akkorival...!)

Jelenlegi és régebbi nevei:

Szent Gellért tér, 1902-től Gellért tér, 1920-tól Szent Gellért tér
  • Forrás: Internet, Facebook
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©