Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Szent Gellért tér, 11. kerület

További információk a képhez

A kockaköves Szent Gellért téren a kedvenc nyitott peronú villamosaim, ez esetben 9-es, és 71-es számozással. Immáron felülről kapják az áramot. A kandeláber, az csodaszép.  A járdasziget elején jévő megálló tábla a mini kandeláberen is gyönyörű. A távolban a régi Erzsébet híd. A tér fölött a Gellérthegyi sziklakápolna. Aztán még feljebb: a Citadella, emlékmű nélkül. A háttérben a Pálosok kolostora.
Ha még feljebb zoomolunk, akkor nem találunk semmit... Kár....

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Gellért tér, 1920-tól Szent Gellért tér
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©