Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Budaörsi út, 11. kerület

További információk a képhez

1976, Budaörsi út. Oszi még itt is integet. A Sasadi útról balra befelé, az út még megvan, de már lekorlátozva lánckorláttal, tehát közlekedni már nem lehet rajta! (legfeljebb néhány bátor süninek, vagy esetleg egy-egy a testszínére apelláló FEKETE macskának!)
Magát a főutat ekkor javában a "szoci" autók uralják : Lada, Skoda 1000-mb, Zsiguli, Trabant, Ikarus 180,  stb.
Ostorlámpák minden mennyiségben.
Ilja Afanaszjev Osztapenko (1904-1944): a szovjet Vörös Hadsereg századosa volt. Budapest ostromakor, 1944 decemberében ( parlamenterként ), a később róla állított szobor közelben vesztette életét.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Budaörsi út
  • Forrás: egykor.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©