Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1992, Somogyi út a Bartók Béla útnál, 11. kerület

További információk a képhez

1992, Somogyi út a Bartók Béla útnál. A háttérben a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium. Az UV villamos 1956. április 3-án mutatkozott be a 2-es vonalán. 2007. augusztus 20. A Szabadság híd felújítása miatt ezen a napon közlekedett utoljára a 47-es viszonylat, mely az utolsó UV-s vonal volt...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1901-től Somogyi út
  • Forrás: irths.com, fotó: TER_P_HAUTZ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©