Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Schönherz Zoltán (Október huszonharmadika) utca, 11. kerület

További információk a képhez

1976, a Skála Budapest Szövetkezeti Nagyáruház parkolója a Schönherz Zoltán (Október huszonharmadika) utca felől nézve felülről .
A Skála Budapest Szövetkezeti Nagyáruház 1976. április 3-án nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. Az áruházat 2007-ben lebontották, helyére az Allee bevásárlóközpont épült. A története itt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Október huszonharmadika utca, 1945-től Schönherz Zoltán utca, 1942-től Darányi Kálmán utca
  • Forrás: Fortepan.hu (108059), ADOMÁNYOZÓ:UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."