Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1975, Hegyalja út, 12. és 11. kerület

További információk a képhez

1975, Hegyalja út az Alkotás utca - Budaörsi út találkozásánál. A BAH csomópont a felüljáró építésekor. Ui.: Nem szeretnék ötletet adni (mert még valaki megvalósítja), de mi lenne, ha ma itt érvényben lenne a jobbra kanyarodni tilos tábla...?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Hegyalja út, 1891-től Csend utca
  • Forrás: Fortepan.hu (253539), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©