Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Kitérő út, budafoki felüljáró, 11. kerület

További információk a képhez

1966, Kitérő út a budafoki felüljáró a leányka utcától a Szabadság (Fehérvári) út felé nézve. A jelenlegi Kitérő út építése már megkezdődött. Lásd: a korlát már az új útvonal felé kanyarodik. A pilonok piszok jól tartják magukat majd 60 év elteltével is!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1953-tól Kitérő út
  • Forrás: Fortepan.hu (252312), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©