Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963, Schönherz Zoltán (Október huszonharmadika) utca, 11.kerület

További információk a képhez

1963, Schönherz Zoltán (Október huszonharmadika) utca 29-35..
A kutyafáját, de szép! No, de 61 év az 61 év. A szemközti ház alig változott. A tetején a korabeli antennákat már nem találjuk. Eljöve a kábel és a műhold ideje..
Forgalomirányítás még nincs. Ti.: A bukósisak nélküli segédmotoros kerékpároson nincs mit irányítani...Az útburkolat ekkoron még a kis kockakő. A közvilágítást itt még a korai ostorlámpák, (napjainkban: 2024.02.21.) már modernebb eszközök) biztosítják. Az autók sem állnak sorba a forgalomirányító lámpák mögött...Ugyanis itt még nincsenek...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Október huszonharmadika utca, 1945-től Schönherz Zoltán utca, 1942-től Darányi Kálmán utca
  • Forrás: Fortepan.hu (29279), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Építésügyi Dokumentációs és Információs Központ SZERZŐ VÁTI
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©