Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Fehérvári út, 11. kerület

További információk a képhez

1960, Fehérvári út 120. szám a Kábelgyár. Távolabb a Vasipari Kutatóintézet. Kész csoda, hogy a bal oldalon látható épület még ma is megvan.
Ui.: Az épületen túl, kifelé napjainkban az Amazon Futballaréna található. Sok sikert értünk itt el az utóbbi 20 évben a csapatommal. Hivatalosan még nem szűntünk meg, a csapat neve: City night...Remélem néhányan még emlékeznek rá!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1872-től Fehérvári út, 1851-től Weissenburger Strasse
  • Forrás: Fortepan.hu (80120), ADOMÁNYOZÓ UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©