Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Budaörsi út, 11. kerület

További információk a képhez

1960, Budaörsi út és a Balatoni műút elágazása az -egykori- Osztapenko szobor felől nézve. A "Napjainkban így fest"-hez nem volt könnyű olyan képet találni, amiről egyértelműen felismerhető lenne a helyszín. Talán a 2011-es Google kép az egyik. Esetleg a 2012-es kép. De szerencsére van itt a gyüjteményben néhány másik kép is, ami segít. Az egyik ez az 1950-es évekből az ellenkező itánybólItt egy másik 1960-bólDe talán a legmeggyőzőbb ez az elágazást jelző kép,  táblával, aminek az árnyéka látszik jelen képen.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Budaörsi út, 1939-től Balatoni út

Érdemes utánanézni:

  • Forrás: Fortepan.hu (80131), ADOMÁNYOZÓ:UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©