Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Balatoni út, 11. kerület

További információk a képhez

1960, Balatoni út, a Panoráma Vendéglő. Terasz, kerti asztal, kerti szék, panoráma. Az 1950-es, 1960-as, és még az 1970-es években is igen látogatott hely volt a Balaton felé igyekvőknek, avagy az affelől érkezőknek. Az 1970-es években Panoráma diszkólént is működött (Vidámi Ildikó). A panorámának minden értelemben annyi...Az egyszerű halandóknak legalábbis...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1939-től Balatoni út
  • Forrás: Fortepan.hu (251361), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."