Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Balatoni út, 11. kerület

További információk a képhez

1960, Balatoni út. Íves formában lerakott kiskockakővel. Fa póznára szerelt közvilágítással és az elmaradhatatlan beton korláttal. Lehet, hogy a szalagkorlát modernebb, talán még biztonságosabb is (bár ez nagyon megkérdőjelezhető pl.: a Ferihegyi repülőtérre vezető u.: gyorsforgalmi utat illetően...), de, hogy nekem a régi szimpatikusabb, az biztos.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1939-től Balatoni út
  • Forrás: Index, Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©