Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1955, Táj (Tájék) utca, 11. kerület

További információk a képhez

1955, Táj (Tájék) utca, látkép a Sas-hegy szikláiról a Gellért-hegy felé nézve. Középpontban a Villányi út és a Déli vasút vonalának találkozása, feljebb a Kertészeti és Szőlészeti Főiskola (ma Szent István Egyetem Kertészettudományi Kar) épületei.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1956-tól Tájék utca, 1954-től Táj utca
  • Forrás: Fortepan.hu (129185), a napjainkban készült fotó: Rábai Szilvia
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."