Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1953, Budafoki út a Schönherz Zoltán (Október huszonharmadika) utca, 11. kerület

További információk a képhez

1953, Budafoki út a Schönherz Zoltán (Október huszonharmadika) utca. A szemközti épület helyén áll ma a MOL székház. Távolabb a volt a Kelenföldi dohánygyár épülete. Balra a Baranyai utca. Balra még távolabb a Magyar Advent Templomának tornya látszik. Még távolabb a Felszabadulási emlékmű. Még távolabb a Jupiter egyik holdjának homályos képe...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Budafoki út, A XIX. század közepén Promontori út, Korábban még: Alte Strasse nachPromontor (Ó-Promontori út
  • Forrás: Fortepan.hu (09101), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©