Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1952, Szent Gellért tér, 11. kerület

További információk a képhez

1952, Szent Gellért tér. Mondanám, hogy csendélet, de nem merem, mert ezek a nyitott peronú villamosok borzasztó hangokat voltak képezni az ilyen kanyarokban. A 7-es járatszámú, MÁVAG tr 5-ös berregéséről nem is beszélve. És még ott volt a lópatkók zaja...
A háttérben a Magyar Közgazdaságtudományi Egyetem. Népszerú nevén a "KÖZGÁZ". Korábban a Fővámpalota.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1920-tól Szent Gellért tér, 1902-től Gellért tér
  • Forrás: Fortepan.hu (16788), orig: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©