Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1989, Kőbányai út a Pongrác úttal szemben, 10. kerület

További információk a képhez

1989, Kőbányai út a Pongrác úttal szemben, az ARANYKERÉK VENDÉGLŐ. Nekem nagyszerű, személyes élményem fűződik az ARANYKERÉK VENDÉGLŐHÖZ. Remélem másoknak is...És lássunk csodát! Mi az, ami legjobban segít az eligazodásban...Ez a háttérben lévő fa, ami még a 2014-es képen is látható! Már csak ezért is megérdemelné, hogy megmaradjon...! A 2018-as képen még látható...
Még egy kép az azonosításhoz...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kőbányai út, 1811-től Steinbrucher Strasse (Kőfejtő utca)
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."