Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980, Maglódi út a Venyige utcánál, 10. kerület

További információk a képhez

1980, Maglódi út a Venyige utcánál. Maglódi út 24., munkásszálló (ma börtön). A kockakő, ami még a mai napig (csaknem 40 évvel később is) kockakő, avagy más néven macskakő...Akkoriban még nem volt internet, de aztán -kicsinyt később-az "érdekeltek" feltalálták az internetet megelőző akkori formátumot, a mutogatást...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1873-tól Maglódi út, Előzőleg Magloder Weg
  • Forrás: Fortepan.hu (60581), ADOMÁNYOZÓ: GÁRDOS GYÖRGY
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©