Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1926-1928, Apponyi tér, 4. (1950-től 5.) kerület

További információk a képhez

1926-1928, Apponyi tér. Később Felszabadulás tér, aztán meg Ferenciek tere.)
A háttérben a Régi Erzsébet híd.
A közlekedés értelemszerűen balos.
A Klotild paloták egyikének előterében a Pázmány Péter szobor. (1914-1958 ig volt itt.)
A Klotild paloták másikának előterében pedig a Werbőczy szobor (a kandelábertől takarva) .
A villamos viszont nyitott peronú és egészen biztosan 60-as Már felsőszedős. Rövid működése alatt a Keleti pályaudvartól a Délivasútig (Déli pályaudvar) közlekedett. A háttérben a régi Erzsébet híd.
A sapkás motoros és mögötte az autó jól néznek ki, bár a típus mindkét edetben még megfejtendő! A kandeláberek csodálatosak, no de a rendőr kardlappal, az meg egyenesen óriási.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Ferenciek tere, 1874-tól 1921-ig Kígyó tér, Apponyi tér (1921-től), Felszabadulás tér
  • Forrás: www.kozterkep.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©