Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1938, Eskü (Szabad sajtó) út, 4. (1950-től) 5. kerület

További információk a képhez

1938. Az Eskü út. A Szabad sajtó út régebbi neve. Háttérben  és a  Régi Erzsébet híd, egy míves kandeláber és a Belvárosi plébániatemplom . A közlekedés természetesen balos. Az előtérben egy jóképű  gázlámpa, a derekán az utcákra évtizedekig jellemző fém  szemétgyűjtővel .

Jelenlegi és régebbi nevei:

Szabad sajtó út, Eskü út
  • Forrás: Dr.Sevcsik Jenő
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©