Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1973, Szabad sajtó út, 5. kerület

További információk a képhez

1973. Szabad sajtó út. Erre a képre is érvényes, hogy,  a villamos már sehol, sínek sehol, a Felszabadulás téri aluljáró sehol. A BUSZ sáv viszont még sehol.
Ellenben a gyalogos lejáró és a járdasziget még megvan!
Bár ez a járdasziget és a gyalogos lejáró is funkciójukat vesztették szegények, még pedig pont azért, mert már nincs villamos. Ezért a  2 + 1 sáv. Sőt, a Váci utcánál még a zebra is meg van. ( Napjainkban:204.07.06 már ismét megvan.) A lánckorlát sincs meg. Érdekes még az "korábban született emberek" szemével nézve a CAMEA reklám.
Amit láthatunk még: Belvárosi plébániatemplom, Klotild paloták, ostorlámpák, Ikarus 180-as, no meg a többi autó, amik mik is?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1948-tól Szabad sajtó út, 1898-tól Eskü út
  • Forrás: retronom.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©