Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Erzsébet híd 1965, 5. kerület

További információk a képhez

1965. Erzsébet híd. Itt jól kikövetkeztethető, hogy az út nyomvonala miért is nem megy egyenesen a Hegyalja útra : a villamos miatt! A jelet a csibilámpa adja!
És a csodálatos nyitott peronú villamosok...
Háttérben a Március 15. tér és a Belvárosi plébániatemplom. Na de mi az a fehér házikó a Piarista köz előtt?  És ez a legelső autó? 
Ui.: itt a megfejtés Mihálffy László tollából: a legelső autó: EMW 340 (keletnémet).

Jelenlegi és régebbi nevei:

1964-től Erzsébet híd
  • Forrás: egykor.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Mihálffy László
A legelső autó: EMW 340 (keletnémet)
2013. október 13. 14:07