Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1967, Engels tér, 5. kerület

További információk a képhez

1967. Az Engels téren a távolsági autóbusz pályaudvar farmotoros Ikarus-55-ösökkel. Eme autóbuszokat ugyebár a főváros (FAÜ) 1964-ben kiebrudalta, mert városi közlekedésre nem bizonyult megfelelőnek.
Az út kockakő, a lámpa kalapos.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Erzsébet tér, Új tér, Vásártér, 1858-tól Erzsébet tér, 1953-tól Engels tér, 1946-tól Sztálin tér, 1990-től újra Erzsébet tér
  • Forrás: Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©