Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963, Régi posta utca, 5. kerület

További információk a képhez

1963. Váci utca és a Régi posta utca sarok. Egy kicsit nehéz felfogni, hogy ekkoriban még akár autóval is lehetett haladni a Váci utcában a Vörösmarty tértől a Szabad sajtó út felé .
Mi több, az ekkor már egyirányú Régi posta utcába még parkolni is...
Az autók megfejtése: Andor Tamás így látja: Hátulról a második egy Peugeot 203, harmadik egy Fiat 1300/1500, negyedik egy 402-es Moszkvics, utána egy 312-es Wartburg még azonosítható.
Egy kis plusz segítség Dorogman Lászlótól: Borgward Hansa 1100.
Mindkettejüknek köszönöm a megfejtéseket!Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Régi posta utca
  • Forrás: Fortepan (03794), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©