Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1977, Marx (Nyugati) tér, 5., 6. és 13. kerület

További információk a képhez

1977. Marx (Nyugati) tér. A 49-es (ez esetben UV) villamos a Marx tértől a Gellért térig közlekedett. A háttérben még áll a Westend-ház.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Nyugati tér, Marx tér, Berlini tér
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Mihálffy László
Ha a Gellért térig közlekedett, az egy ideiglenesen lerövidített útvonal volt, mert - előtte is, utána is - a Kelenföldi pu.-ig közlekedett a 49-es.
2013. november 06. 22:02