Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

2017, Akadémia utca, 5. kerület

További információk a képhez

2017, Akadémia utca A FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZATI RENDÉSZETI IGAZGATÓSÁG. Korábban ebben a házban működött a Hotel Erzherzog Stephan, azaz az István Főherceg Szálloda. Írók, Művészek, tudósok, politikusok törzshelye volt, amit Gundel János (1844-1915) vendéglős1876-tól az Ipartársulat elnöke, majd örökös díszelnöke, pályafutásának fénykorában 1889-1904 között bérelt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Akadémia utca, 1865-től Akademie Gasse, Az 1840-esévektől Újpester Strasse (Újpesti út)
  • Forrás: Saját
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©