Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1988, Türr István utca, 5. kerület

További információk a képhez

1988, Türr István utca az Apáczai Csere János utca felé nézve. Balra az Aranykéz utca torkolata. Ugyanez a sarok 19 évvel korábban. Háttérben a Hotel InterContinental, napjainkban a Hotel Marriott.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1908-tól Türr István utca, 1874-től Kis Híd utca, Az 1800-as években Kleine Bruck Gasse, 1788-tól Alte Bruck Gasse (Régi Híd utca), 1770-től Bruck/Brücken Gasse (Híd utca), A XVIII. században Am Donau Rundel ( A dunai rondellánál), 1695-től A budai kapunál
  • Forrás: Fortepan.hu (99518), ADOMÁNYOZÓ UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©