Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1979, Március 15 tér, 5.kerület

További információk a képhez

1979, Március 15 tér, Erzsébet híd, pesti hídfő.
Villamos és villamos sín már régen nincs, de azt nem gondoltam volna, hogy 1979-ben még megvolt a híd közepén a járdasziget, azt meg pláne nem, hogy még a gyalogos lejáró a híd alá is. És még a lánckorlát is. A híd közvilágítása is az eredeti még. A rendőrautó talán egy moszkvics 412-es.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Március 15. tér, Eskü tér, 1948-tól Március 15. tér, 1948-tól Március 15. tér.
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©