Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Marx (Nyugati) tér, 5. és 13. kerület

További információk a képhez

1976, Marx (Nyugati) tér. A 47-es UV villamos végállomása. Jobbra, a Jókai utca torkolatánál a trolibusz irányító emelvény. Alatta-mellette a "Bodegaéder" alakú újságos-bódé. A téren a forgalmi rend: körforgalom. A felüljáró talán még csak tervben...
A kép bal szélén a Zrínyi nyomda oldala. a szemközti ház tetején a NÉPSZABADSÁG napilap reklámja.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Nyugati tér, 1948-tól Marx tér, 1914-től Berlini tér, 1860-as évektől Vas utca (Eisen Gasse)
  • Forrás: Fortepan.hu (139930), ADOMÁNYOZÓ: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©