Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1973, Szabad sajtó út, 5. kerület

További információk a képhez

1973.01.02. A  Szabad sajtó úton a villamos vágányok felszámolását láthatjuk. A villamos 1964-től 1972-ig munkálkodott az Erzsébet hídon. No persze az új Erzsébet hídon. 
A "régi" Erzsébet hídon sokkal hosszabb ideig dolgoztak a villamosok 1914-1945).  
Itt a vágányok megszüntetését láthatjuk.
Az Ikarus 180-asok 7-es és 7/c. változatban végzik munkájukat.
A háttérben a járdasziget még ott van, már funkciótlanul...
Az autók megfejtését természetesen a látogatókra bízom....
Ime itt is van: Bal oldalt egy Skoda 1000 MB, mögötte egy Zsiguli 1200-as, jobb oldalt legtávolabb egy bogár VW, mögötte egy M 24-es Volga, a mögött egy S100-as Skoda, végül egy 900-as Wartburg. Köszönet Szőke Miklósnak!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1948-tól Szabad sajtó út, 1898-tól Eskü út
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk, hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©