Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Károlyi Mihály (Károlyi) utca, 5. kerület

További információk a képhez

1970, Károlyi Mihály (Károlyi) utca. Még látszik a 74-es troli felsővezetéke. A Curia utcában volt az egyik végállomása. Még van utcai WC a föld alatt.
Még nincs aluljáró sem, ami ugye már nincs... Az OFOTÉRT viszont a mai napig jól tartja magát...
Magyarországon vagyunk, Budapesten, a Belvárosban. Minden felirat magyarul. Bár törvény van rá, hogy napjainkban is így kellene, hogy legyen (legalább fele-részben), sajnos a valóság nem ez...

Jelenlegi és régebbi nevei:

2012-től Károlyi utca, 1964-től Károlyi Mihály utca, 1962-1964-ig Károlyi utca, 1874-től Egyetem utca, 1840-es évektől Universitat Gasse, 1730-tól Ketschkemeter Gasse (Kecskeméti utca), 1690-től Herren Gasse (Úri utca), A XVI. században platea Dominorum (Urak utcája)
  • Forrás: Fortepan.hu (53025), orig: SZABÓ LÓRÁNT
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©