Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Tanács (Károly) körút, 5. kerület

További információk a képhez

1965, Tanács (Károly) körút.
Egy működő jármű múzeumot láthatunk.
Megpróbálom felfedni a szereplők milétét.
Az UV villamosok nagy valószínűséggel 49 esek, vagy 47-esek.
Az autóbusz talán egy Ikarus 311-es. Mellette a teherautó az Garant.
Pobeda, Trabant, Warszawa, VW Bogár, Volga-M-21,  Moszkvics 402, Ifa framo Tatra, Csepel teherautó. A kanyarodó talán valamely Opel. A többit a tisztelt látogatókra bízom!


Jelenlegi és régebbi nevei:

1991 óta Károly körút, 1953-tól Tanács körút, 1945-től Somogyi Béla út, 1926-tól Károly király út, 1919-től Károly körút, 1918-ban Népakarat körút, 1918 után Nép körút, 1916-tól IV. Károly király út, 1874-től Károly körút, A XVIII. században Országút
  • Forrás: Fortepan.hu (18734), orig: URBÁN TAMÁS
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©