Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Eötvös tér, 5. kerület

További információk a képhez

Eötvös tér és a Pesti alsó rakpart árvíz idején. Fél kettő lesz öt perc múlva. A Forum hotel még sehol. A Hotel Duna Intercontinental pláne sehol. De még az Atrium Hyatt Hotel sem, így hát a Hotel Sofitel Budapest sem. Ikarus 620-as, az igen!
Itt van az árvíz! De a süllyesztett villamos sínek szárazon. A háttérben a nem régiben (1964) átadott új Erzsébet híd.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Eötvös tér, Előzőleg Felső Duna sor, Obere Donau Zeile
  • Forrás: Fortepan.hu (31492), ADOMÁNYOZÓ Pálinkás Zsolt
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©