Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1954, Szabadság tér, 5. kerület

További információk a képhez

1954, Szabadság tér 5-6. A Kohó- és Gépipari Minisztérium épülete ekkoriban. Güzü legyek, ha ezt elsőre...stb-re felismertem volna...Güzüegér
Az "objektum" jelentőségét nyomatékosítják az előtte parkoló járművek! Ezek azonosítását a szakértő látogatókra bízom tisztelettel. És akkor az autók: Tátraplan, Chevrolet Bel Air, Pobeda, Ikarus 311-es (?).
Köszi a megfejtőknek: Sz. György, Farkas Attila.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1846-tól Széchenyi sétatér (Promenad), 1900-tól Szabadság tér
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk, Fortepan.hu (03966), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©