Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1962, Károlyi utca (Ferenciek tere), 5. kerület

További információk a képhez

1962, Károlyi utca (Ferenciek tere). Szemben az Ecclesia Kegytárgybolt. A Nereidák kútja volt, nem volt (ott), de most megint ott van. Nem pont ugyanott, de megvan! A Volga-M-21 sem megvetendő látvány az (azóta már betiltott) szarvassal a motorházának tetején. Az Ikarus 620-as nem egy "büntetőfékezést" visel el...Akkor még talán ez nem volt divat...

Jelenlegi és régebbi nevei:

2012-től Károlyi utca, 1964-től Károlyi Mihály utca, 1962-1964 között Károlyi utca, 1874-től Egyetem utca, Az 1840-es évektől Universitat Gasse, 1730-tól Ketschemeter Gasse (Kecskeméti utca), 1960-től Herren Gasse (Úri utca), A XVI. században platea Dominorum (Urak utcája)
  • Forrás: Fortepan.hu (209192), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©