Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Pesti alsó rakpart, 5. kerület

További információk a képhez

1960, Pesti alsó (Id. Antall József) rakpart a Parlamenttől a Lánchíd felé tekintvést. Egy -számomra- különleges hangulatú kép. Remélem másoknak is. A képen úgy tűnik, hogy egy még létező gázlámpa van jelen. Az útburkolat mindenhol kockakő...!
Jobbra a Királyi Palota, távolabb pedig a Gellért-hegy a Citadella sziluettjével.

Jelenlegi és régebbi nevei:

2010-től Id. Antall József rakpart, Előzőleg Pesti alsó rakpart, 1918-tól Széchenyi rakpart, 1874-től Rudolf rakpart, XIX. században, korábban Obere Donau Zeile (Felső Duna sor)
  • Forrás: Fortepan. hu (120787), orig: INKEY TIBOR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©