Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1953, Egyetem tér, 5. kerület

További információk a képhez

1953, Egyetem tér, szemben a Kecskeméti utca. Csendélet a javából fűvel, fával, virágokkal.
Ezt legfeljebb a szemben lévő Kecskeméti utca felől érkező MÁVAG tr 3.5-ös ( talán 9-es) autóbusz töri meg. A háttérben a Calvin (Kálvin) tér.


Jelenlegi és régebbi nevei:

1953-tól Egyetem tér, 1936-tól Pázmány Péter tér, 1874-től Egyetem tér, 1849-től Universitat Gasse ( Egyetem utca), 1848-1849 Március 15. tér, 1830-tól Szeminárium tér, 1690-től Herren Gasse (Úri utca), A XVI. században platea Dominorum (Urak utcája)
  • Forrás: Fortepan.hu (51937), orig: NAGY GYULA
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©