Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1901, Pesti alsó (Jane Haining) rakpart, 5. kerület

További információk a képhez

1901, Pesti alsó (Jane Haining) rakpart a Széchenyi Lánchíd és a Dunakorzó felé nézve. Jobbra a Petőfi tér, Petőfi Sándor szobra. Szemben a Hotel Bristol (korábban Carlton hotel).
A nyitott peronú villamos ekkoron még szám nélküli...

Jelenlegi és régebbi nevei:

2010-től Jane Haining rakpart, Előzőleg Pesti alsó rakpart
  • Forrás: Fortepan.hu, (82665), Fortepan / Budapest Főváros Levéltára. Levéltári jelzet: HU.BFL.XV.19.d.1.08.140, fotó: Klösz György
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©