Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1900, Dunakorzó, Belváros

További információk a képhez

1900, Duna korzó, háttérben az épülő az Erzsébet híddal. Az ekkor még szám nélküli villamosok természetesen a felső rakparton haladtak. A kockakő útburkolat talán még fa...A korlát viszont még ma is az eredeti! Fenn, a Citadella az eredeti hadi funkciójára emlékeztet. De a kép csúcspontja a Gellérthegyi Kioszk alulnézetben. A jelenlegi autóbusz-parkoló alatt kicsivel.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Dunakorzó
  • Forrás: Fortepan.hu (27648), orig: SCHOCH FRIGYES
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©