Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1892 táján, Pesti alsó rakpart (2000), Jane Haning rakpart (2010), 4. (1950-től 5.) kerület

További információk a képhez

1892 táján, Pesti alsó rakpart (2000), Jane Haning rakpart (2010).
 Hajókikötő és dunai uszoda (dunafürdő) a Ferenc József  (Belgrád) rakpartnál.
Háttérben, a túloldalon a Tabán (Ráczváros) és a Királyi Palota, valamint  a Rudas gyógyfürdő, a Szent Demeter templom és a Tabáni Alexandriai Szent Katalin-plébánia tornyai és egy kicsit a Várkert bazár.
Ám valami még hiányzik a képről...

Jelenlegi és régebbi nevei:

2000-től Pesti alsó rakpart, 2010-től Jane Haning rakpart
  • Forrás: Fortepan.hu (82479), Fortepan / Budapest Főváros Levéltára. Levéltári jelzet: HU.BFL.XV.19.d.1.07.155, fotó: Klösz György
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."