Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1971, Üllői út, 8. kerület

További információk a képhez

1971, Űllői út 6.,8.,10., 12., A természetesen kockaköves Üllői út ekkor még egészben. Úgy értem, hogy a Badacsony étterem háza és a munkaruházati bolt háza közötti három épület is megvolt még. Itt van ma az átjáró az Üllői és a Baross utca között benzinkutastól, BKV-székházastól!  Az étterem háza ma is a helyén áll, csak a homlokzata más egy kissé. Az út szélén Volga-M-21, Moszkvics-408, Skoda, Zuk, VW-bogár és a csikktartós utcai szemétgyűjtő. A MUNKARUHÁZATI BOLT viszont túlélt mindent 2020-ig...
Ilyen is volt Budapest. 
Köszönet  FORTEPAN!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Üllői út, 1800-tól Üllőer Strasse (Üllői út), Az 1700-as évektől Köröscher Landstrasse (Kőrösi országút)
  • Forrás: Fortepan.hu (4604), ADOMÁNYOZÓ UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©