Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Orczy tér, 8. kerület

További információk a képhez

1970. Az Orczy téren a nagyszerű, nyitott peronú 23-as villamos. Mellette Zil, előtte a platós Robur. Az előtérben egy fém szemétgyűjtő. 
De a legnagyobb, az a tűzfal a háttérben. Rajta a következő felirat a tojásból éppen kibúvó kiscsibe alatt: Az élet csodálatos dolog. Az öné is megérdemli, hogy biztosítsa!
A csibe alatt volt az első igaz munkahelyem, a VIII. ker, IKV  egyik telephelye és időszakosan is a garázsa is. Visszamenék...időben...

Jelenlegi és régebbi nevei:

Orczy tér
  • Forrás: Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."