Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1952, Nyugati tér, 13. kerület

További információk a képhez

1952. Marx tér. Az emberek össze-vissza, mindenki mindenhonnan mindenhova...Aztán, ha sehova sem, akkor beszélgetünk egy kicsit a villamos-sín szélén a kanyarodó autónak háttal. Még pedig micsoda nagyszerű öltözetben. Miért van mindenki bokáig érő télikabátban? Szemben a Sabaria étterem és szórakozóhely.
Körforgalomról még szó sincs, ámde van kockakő. A közlekedési táblák itt is "óriásiak": egy félgömb betonba szúrva. Az autók típusa, az nekem kérdőjel.
Különösen a taxi éedekelne. Segítsenek kérem tisztelt látogatók!
A villamosok itt is kizárólag nyitott peronúak. Sajnálatos módon ezeken még nem utazhattam.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Nyugati tér, Marx tér, Berlini tér

Érdemes utánanézni:

Marx tér
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©