Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Blaha Lujza tér, 8. kerület

További információk a képhez

1966. A Blaha Lujza téri (EMKE aluljáró) aluljáró építését láthatjuk egészen pontosan a Rákóczi út és a Nagykörút sarkán. A kép kiváló lehetőség arra, hogy, lássuk, láthassuk minő gigászi csatornák cikáznak alattunk a felszín alatt.
A felszínen viszont a nyitott peronú villamosok uralják a teret. Megjegyezném, hogy a jobb oldali, akarom mondani a kép jobb felén látható villamos egyik végén látható dupla peronja közül az egyik a lenyitható rácson kívül még zárható ajtóval is bír.
A háttérben az EMKE.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1918-tól Blaha Lujza tér, 1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©