Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1934, Baross tér, 8 kerület

További információk a képhez

1934. Baross tér és a Keleti pályaudvar. Baross Gábor szobra 1898 óta a helyén. A középperonos villamos, azaz a "bukfenc" itt még osztott szélvédős és beszkárt festésű. A homlokzaton lévő szobrok a helyükön. Érdekes történetük van! Erről többet itt
A kockakő az kockakő. A kandeláber meg ...amolyan "szocializmus-béli.".. A közvilágítási lámpa, az egy átmeneti megoldás.
Egy dolog holtbiztos: Délután fél négy van!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Baross tér
  • Forrás: www.vlmworld.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©