Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek Kerepesi út, HÉV-végállomás, 8. kerület

További információk a képhez

1960-as évek Kerepesi út, HÉV-végállomás. Mindez a Keleti pályaudvar oldalában. Az egyetlen felismerhető támpont a képen a háttérben a Hotel Szabadság. Később Grand Hotel Hungária (már ez sem az igazi)! Napjainkban pedig Best Western Hotel Hungaria.
Borzasztó, még kimondani sem tudja az emberek többsége. És itt nem csak az idősebbekre gondolok. Magyar szó még csak véletlenül sincs benne! Számomra, budapesti magyarként ez nem normális!
Az 1970-ben átadott első METRÓ-szakasz megindulásáig itt volt mindazon HÉV-eknek a végállomása, amiknek ettől kezdve és napjainkban is az Örs vezér téren van.
A Kerepesi út ekkor nagyjából 2 X 1 sávos....


Jelenlegi és régebbi nevei:

Kerepesi út
  • Forrás: iho.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©