Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1971, Calvin (Kálvin) tér, 8. kerület

További információk a képhez

1971, Calvin (Kálvin) tér. Az ekkor még mindig kockaköves körforgalomba iramlik a Baross utcából egy csuklós Ikarus 180-as, egy Trabant, egy Volga-M-21 és egy Warszawa 223. A "játszótársak" már a berkeken (körforgalmon ) belül: Wartburg 312, Moszkvics 407, Skoda 100-as, Fiat és úgy tűnik egy nagy Polski Fiat.  A kandeláber alatt egy versenyző Rigával. A háttérben a tulipán "Espresso" és egy közért.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Kálvin tér, A 18. századtól Ketschkemeterplatz (Kecskeméti tér), Heu- und Borstenviehhändler Platz (Széna- és disznókereskedők tere), A 19. századtól Heumarkt (Széna piac), 1866-tól Heuplatz (Széna tér), 1874-től Calvin tér, 1973-tól újabb írás Szerint Kálvin tér
  • Forrás: Fortepan (03721), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Olsvay Endre
A Trabant és a Wartburg között asz nem Pobjeda, hanem Warszawa, annak is az újabb szériája, a 223-as.
2013. december 08. 04:35