Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Blaha Lujza tér, 8.és 7.kerület

További információk a képhez

1966. Blaha Lujza tér, az aluljáró. Ez talán nem az átadás napja, de ekkoron még nagyon egyben volt. Ott voltam, láttam, valóban ilyen volt szép volt.
Sokáig (úgy tudom) ez volt Európa egyetlen éjjel-nappal nyitva tartó újság-árudája...!  (és ott lehetett hozzáférni a "DAS" magazinhoz is, ami tartalmazott igen-igen alul öltözött hölgyeket akt képek fedőnéven...)
Egy kicsiny kitérő: A bal oldalon látható Automatákból valóban nagyon finom, téliszalámis szendvicseket lehetett kicsalogatni : 2, azaz KETTŐ forintért. Ilyen pénz-egység ma már nem is létezik!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1918-tól Blaha Lujza tér, 1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan (03954), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©