Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1972,  Blaha Lujza tér, 8. és 7. kerület

További információk a képhez

A kísérteties UFO-k a Blaha Lujza téren.
1972., Blaha Lujza tér, azaz a Rákóczi út és a Nagykörút sarok.
A László ház fölötti reklám megfejtendő!
Szemben az EMKE. Átellenesen pedig a Pesti Hazai Első Takarékpénztár Erzsébet körúti palotája. Az alsó szintjén az éjjel-nappali közért.
Háttérben a New York-palota.
Jól látható a Rákóczi út és az ott közlekedő villamos, valamint a gyalogos lejárók a Blaha aluljáróba éjszaka, vagy legalább is este idején. 

Jelenlegi és régebbi nevei:

1918-tól Blaha Lujza tér, 1875-től József Körút
  • Forrás: retronom.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©