Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1950-es évek, Blaha Lujza tér, 8. kerület

További információk a képhez

1950-es évek. a Blaha Lujza téren szemben a Sajtóház, ekkor még SZABAD NÉP néven. (Később: Népszabadság székház.) 
A vöröscsillag, az elmaradhatatlan.
és a Nemzeti Színház árnyékában olyan autók parkolnak, amelyeket nem ismerek fel. De a gázámpa az gázlámpa. A kandeláber sem csúnya. A József körút kockaköves. A villamos az nyitott peronú is meg nem is. Az öltözködés az 50-es évek-beli. De a csibilámpa itt is csibilámpa.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1918-tól Blaha Lujza tér, 1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©